Räntehuset 4
Få ränta från starka varumärken oavsett börsens svängningar

Räntehuset 4

Räntehuset 4 är Sveriges första och enda fond med månadsvis ränteutbetalning. Det är en enkel och transparant placering i SEK som är lätt att förstå. De kunder som väljer att investera får en placering som ger en löpande årsränta på 6 % som alltså utbetalas månadsvis med 0,5 %. Genom att placera erhåller kunden en global exponering. Fonden innehåller över 100 stycken bolag som generar löpande ränta till våra kunder.

Sista Teckningsdag: 2021-03-19

Startdag: 2021-03-29

Slutdag: 2026-03-29

Ränta: 6 % per år efter arvode

Ränteutbetalningar: 0,50 % månadsvis

Minsta teckning: 1 100 000 SEK

Arvode: 0,50 %

Valuta: SEK

Risk: 4 av 7

FAQ

Hur tecknas fonden? Fonden tecknas via en teckningsanmälan som vi skickar ut för digital signering till din e-post.

Var kan fonden förvaras? Fonden kan förvaras på valfri bank som du anger i teckningsanmälan.

Är det daglig likviditet? Nej, endast intern handel. Tanken är att man som kund behåller fonden löptiden ut.

Hur ofta värderas fonden? Fonden värderas månadsvis, då flera försäkringsbolag och banker vi har som kunder kräver detta.

 


Arutua AB

Efter att jag sålde min vårdkoncern till en större global aktör letade jag efter en duktig, långsiktig och pålitlig ekonomisk samarbetspartner. Jag träffade en handfull aktörer under 6 månader, men som egenföretagare sedan långt tillbaka blev jag glad när jag kom in ARR´s lokaler med entreprenörsanda, ändamålsenliga, trevliga men utan överdåd. ARR har hela tiden hållit vad de utlovat och jag har fått bra och raka svar på mina frågor. Jag kan varmt rekommendera ARR.
- Joakim, Grundare