Räntehuset 3
Få ränta från starka varumärken oavsett börsens svängningar

Räntehuset 3

Fonden är en enkel och transparant placering i SEK som är lätt att förstå. De kunder som väljer att investera får en placering som ger en löpande årsränta på 3M Stibor + 2,50 % (som lägst 2,50 %). Genom att placera erhåller kunden en global exponering till låg risk med 100 % Investment grade ratade bolag, vilket innebär bättre kreditbetyg ner till BBB- (S&P). Fonden innehåller över 100 stycken stora och välkända bolag som generar löpande ränta till våra kunder.

Sista Teckningsdag: 2020-11-26

Startdag: 2020-06-25

Slutdag: 2025-06-25

Ränta: 3M Stibor + 2,50 %. Lägst 2,50 % efter arvode

Ränteutbetalningar: Kvartalsvis ( sep, dec, mars, juli)

Minsta teckning: 1 100 000 SEK

Arvode: 0,35 %

Valuta: SEK

Risk: 2 av 7

 

FAQ

Hur tecknas fonden? Fonden tecknas via en teckningsanmälan som vi skickar ut för digital signering till din e-post.

Var kan fonden förvaras? Fonden förvaras på valfri bank som du anger i teckningsanmälan.

Kan fonden förvaras på antingen depå / KF / ISK? Fonden kan förvaras via traditionell depå.

Är det daglig likviditet? Nej, endast intern handel. Tanken är att man som kund behåller fonden löptiden ut. Vid köp/sälj vänder sig kunden direkt till oss.


Arutua AB

Efter att jag sålde min vårdkoncern till en större global aktör letade jag efter en duktig, långsiktig och pålitlig ekonomisk samarbetspartner. Jag träffade en handfull aktörer under 6 månader, men som egenföretagare sedan långt tillbaka blev jag glad när jag kom in ARR´s lokaler med entreprenörsanda, ändamålsenliga, trevliga men utan överdåd. ARR har hela tiden hållit vad de utlovat och jag har fått bra och raka svar på mina frågor. Jag kan varmt rekommendera ARR.
- Joakim, Grundare