Räntefonder

Högre ränta än sparkonto med löpande ränta

Räntefonder

Ränteinvesteringar i kända globala varumärken

Vår räntefond är en aktivt förvaltad räntefond där vi investerar i företagsobligationer från globala företag med välkända varumärken. Intresset kring ränteinvesteringar i företagsobligationer har vuxit på senare tid. Men hur fungerar det egentligen? Vi investerar i företagsobligationer som i sin tur ger ränta från bolagen. Denna ränta på vår investering går tillbaka in i fonden och ger våra kunder avkastning från dag 1. Detta är stor fördel till skillnad från ett sparkonto på banken där ränta utbetalas endast en gång per år.

Till skillnad från enskilda obligationer behöver man ej ha flera miljoner för att investera i vår räntefond.

Vårt ständiga mål är att från år till år alltid leverera Sveriges bästa räntefond till våra kunder.

Vi erbjuder:

  • Bättre riskspridning
  • Globala ränteinvesteringar
  • Ingen bindningstid
  • Bättre avkastning än sparkonto
  • Lägre avgifter
  • Löpande ränta
Kontakta oss för priser och upplägg
Kontakta oss

Vi erbjuder en aktivt förvaltad räntefond där vi löpande ser över utbudet av obligationer globalt. I vår räntefond sprider vi risken i ett 100-tal företagsobligationer som vi anser ge en bra ränta i förhållande till risk och tid. Vi kan handla både företagsobligationer med fast ränta eller företagsobligationer rörlig ränta beroende på vad vi anser om ränteläget där vi handlar.

Vår räntefond passar dig som vill ha högre ränta än vanligt sparkonto samt ta lägre risk än vad aktieinvesteringar innebär.


Arutua AB

Efter att jag sålde min vårdkoncern till en större global aktör letade jag efter en duktig, långsiktig och pålitlig ekonomisk samarbetspartner. Jag träffade en handfull aktörer under 6 månader, men som egenföretagare sedan långt tillbaka blev jag glad när jag kom in ARR´s lokaler med entreprenörsanda, ändamålsenliga, trevliga men utan överdåd. ARR har hela tiden hållit vad de utlovat och jag har fått bra och raka svar på mina frågor. Jag kan varmt rekommendera ARR.
- Joakim, Grundare

Vill du veta mer eller hitta rätt upplägg för dig?

Boka förutsättningslöst möte med Jens
Boka ditt möte