Möt några av våra medarbetare

Vår viktigaste resurs för att erbjuda Sveriges smartaste ränteförvaltning.

Per Thornadsson

Co-Founder/CEO

Grundade ARR 2012 tillsammans med Johan för att tillgodose svenska investerare med globala företagsobligationer.
Vid sidan av ARR spenderar Per gärna sin tid med familjen och barnens olika aktiviteter. Per har ett starkt idrottsintresse, och har erfarenhet från spel på ATP-touren i tennis.

Johan Eriksson

Co-Founder/Förvaltare/Co-CEO

Grundade ARR 2012 tillsammans med Per för att tillgodose svenska investerare med globala företagsobligationer.
Över femton års erfarenhet av räntemarknaden. När Johan inte sitter framför skärmarna så åker han gärna skidor med familjen.

Jens Halvarsson

Partner / Marknad

Ansvarig för marknadsföring och samarbeten. Jens arbetade innan på AVANZA där han byggde upp och var ansvarig för deras Private Banking erbjudande.
Vid sidan av arbetet för att få lite distans och energi blir det en hel del träning utomhus med löpning, längdskidor och utförsåkning som favoriter.

Maria Blidstedt

Business Analyst

Maria kommer närmast från Collector Bank AB där hon arbetade på kreditavdelningen som Credit Analyst och Credit Manager.
Vid sidan av ARR blir det att umgås med familjen och när tiden ges står träning och resor till sol eller snö högt upp på prioriteringslistan.

Elin Nordström

Office Manager

Elin är vårt nyaste tillskott på ARR i Göteborg. Hon arbetar med administration, ekonomi och ansvarar för kontoret. Vid sidan av ARR är det träning, resor och umgås med familj och vänner som gäller.

David Wiraeus

Partner/Stiftelser

David arbetade tidigare på Fidelity investments / Nordea. Vid sidan av arbetet gillar David att åka skidor och spela tennis.

Vill du veta mer eller hitta rätt upplägg för dig?

Boka förutsättningslöst kostnadsfri analys med Jens
Kostnadsfri analys