Möt några av våra medarbetare

Vår viktigaste resurs för att erbjuda Sveriges smartaste ränteförvaltning.

Per Thornadsson

Co-Founder/CEO

Grundade ARR 2012 tillsammans med Johan för att tillgodose svenska investerare med globala företagsobligationer.
Vid sidan av ARR spenderar Per gärna sin tid med familjen och barnens olika aktiviteter. Per har ett starkt idrottsintresse, och har erfarenhet från spel på ATP-touren i tennis.

Johan Eriksson

Co-Founder/Förvaltare/Co-CEO

Grundade ARR 2012 tillsammans med Per för att tillgodose svenska investerare med globala företagsobligationer.
Över femton års erfarenhet av räntemarknaden. När Johan inte sitter framför skärmarna så åker han gärna skidor med familjen.

Sandra Verzak

Ekonomi & VD-assistent

Sandra har arbetat med service, ekonomi och administration. Vid sidan av ARR umgås hon gärna med familj och vänner samt pyssla med det nya huset och allt omkring.

Jens Halvarsson

Creator / Sales Manager

Ansvarig för affärsutveckling och försäljning, kommer närmast från AVANZA där han byggde upp och var ansvarig för deras Private Banking.
Vid sidan av ARR så blir det en hel del träning med löpning och längdåkning på högre nivå, plats 156 på Vasaloppet 2019, och plats 80 på Stockholm marathon 2019.

Maria Blidstedt

Business Analyst

Maria kommer närmast från Collector Bank AB där hon arbetade på kreditavdelningen som Credit Analyst och Credit Manager.
Vid sidan av ARR blir det att umgås med familjen och när tiden ges står träning och resor till sol eller snö högt upp på prioriteringslistan.

Vill du veta mer eller hitta rätt upplägg för dig?

Boka förutsättningslöst möte med Jens
Boka ditt möte